De Bikers’Classics, het grote feest van classic racemotoren op het Circuit van Spa-Francorchamps, worden zoals DG Sport het reeds aankondigde een tweejaarig evenement… na 2021 ! De gezondheidscrisis heeft voor vertraging gezorgd in 2020, daardoor heeft de organisator logischerwijs gekozen om af te spreken met de fans en liefhebbers aan het begin van de volgende zomer, dus wordt het vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli. 

Het was lang wachten, een tijd waarin DG Sport nog harder werkte aan het finaliseren van een evenement dat al quasi volledig afgerond was dit jaar, net voor het werd uitgesteld. Een evenement vol sterke momenten, zoals parades met piloten en machines uit het verleden, ciruitsessies voor eigenaars van classic motoren, op twee of drie wielen, races van verschillende categorieën zoals de Belgian Classic Grand Prix, de niet te missen 4 Hours of Spa Classic onder het motto Saturday Night Fever, en natuurlijk The Trial Classics, die al snel hun strepen verdienden en perfect passen binnen het kader van het evenement. Voeg daar nog een concert bij op zaterdagavond en je begrijpt al snel dat het eerste weekend van juli op het Circuit van Spa-Francorchamps in het teken zal staan van ‘er was eens…’.

In de loop van de volgende weken worden de grote lijnen van de Bikers’Classics 2021 onthuld en daar zullen een paar leuke verrassingen bij zijn. Inschrijven en tickets kopen kan al vanaf begin januari via de officiële site www.bikersclassics.be. Alweer een afspraak in de agenda… 

Fermer Zoomer