De weken gaan voorbij en de 2022-editie van de Bikers’Classics, geprogrammeerd op zaterdag 2 en zondag 3 juli, komt steeds dichterbij. In de rangen van DG Sport is men druk in de weer om dit evenement met Track-Days allures te maken tot een evenement dat helemaal tegemoet komt aan de verwachtingen van de deelnemers, uiteraard, maar ook van de toeschouwers !

« De Bikers’Classics behouden meer dan ooit hun statuut van topafspraak voor fans en liefhebbers van classic moto’s, zegt Florian Jupsin in naam van DG Sport. Wat de verschillende runs op circuit betreft, is de voornaamste aanpassing dat de groepen nu volgens niveau zullen ingedeeld worden aan de hand van transponders. Dat betekent dat de bikers die meerijden zich op de piste zullen begeven met deelnemers die gelijkaardige rondetijden rijden, kwestie van homogene sessies te hebben… »

Met de terugkeer van het publiek worden er nu ook opnieuw animaties georganiseerd door DG Sport. « De Bikers’Classics beperken zich niet enkel tot het rijden alleen, in tegendeel zelfs, vervolgt Florian Jupsin. Wij werken hard om exposities te kunnen aanbieden terwijl een aantal gekende personages uit de motorwereld het evenement met hun aanwezigheid nog meer allure zullen geven. Kortom, het wordt opnieuw een feest voor oude motoren, zowel op circuit als in de paddocks ! »Deze zomerse afspraak staat vast. 

Fermer Zoomer