De 2022 editie van de Bikers’Classics lijkt dan wel op Track Days op het Circuit van Spa-Francorchamps, maar DG Sport verzekert dat de fans van motorraces er hun hartje zullen kunnen ophalen.

Na de Australiër Troy Bayliss, drievoudig wereldkampioen Superbike, bevestigt ook een emblematische Belgische kampioen op de internationale, zeg maar wereldscène, zijn aanwezigheid. « Het is inderdaad met groot genoegen dat wij de aanwezigheid van Didier de Radiguès kunnen bevestigen, lacht Florian Jupsin ons toe in naam van DG Sport. Het wordt dus spannend in het hart van de paddock tijdens het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 juli. »

Voor hij presentator werd van het televisieprogramma ‘Moteurs’, commentator voor MotoGP en zich profileerde als… artiest, blonk Didier de Radiguès uit in de Grand Prix, waar hij vier overwinningen behaalde, wat hem de vice-wereldtitel bezorgde in de categorie 350cc in het begin van de jaren ’80. Hij is trouwens de eerste Belgische piloot die schitterde op een wereldpodium in de snelheid.

Een kampioen dus die zich zal scharen aan de zijde van Troy Bayliss om zijn passie te delen met de vele fans op de Bikers’Classics 2022.

Fermer Zoomer