Ruilbeurs

Door de jaren heen nam de Bikers’ Classics ruilbeurs grotere proporties aan. Exposanten bieden er aan de bezoekers tal van stukken en accessoires aan voor het onderhoud of de restauratie van hun machines. Om deze beurs in de beste omstandigheden te laten verlopen zullen de exposanten een plaats toegewezen krijgen bij de ingang van het circuit (shopping center). Deze ruilbeurs is, zoals de naam al laat vermoeden, gereserveerd voor particulieren of professionelen die stukken of tweedehands materiaal in de aanbieding hebben.

Inschrijving bij Félix Fabry op felix@dgsport.eu

Commercial village

Op deze nieuwe editie van de Bikers’Classics, worden opnieuw meer dan 30.000 toeschouwers verwacht in Spa-Francorchams en de commercial village zal het niveau van het evenement weerspiegelen! Nog groter, toegankelijker en speciaal ingericht voor de verkopers en de bezoekers. De Commercial Village, waar professionele verkopers gans het weekend lang hun nieuwe producten zullen voorstellen, wordt geïntegreerd in de paddocks, zodat de talrijke liefhebbers er de laatste nieuwe motoren, accessoires of uitrustingen kunnen ontdekken.

Beste professionelen en handelaars, we verwachten u op deze nieuwe editie van de Bikers’Classics. Het is de gelegenheid om gans het weekend aanwezig te zijn om te ruilen, te praten over en raad te geven over het onderhoud en de herstelling van classic motoren.

Inschrijving bij Félix Fabry op felix@dgsport.eu

Clubs

Dit jaar is er weer een speciale aanbieding voor motorclubs! Ze zullen de gelegenheid hebben om hun machines tentoon te stellen en hun passie te delen met de vele bezoekers van de Bikers’ Classics. Ze kunnen ook genieten van een voorkeurtarief voor hun leden!

Inschrijving bij Félix Fabry op felix@dgsport.eu

Uiterste besteldatum : 21/07/2023

Contactpersoon : Félix Fabry – felix@dgsport.eu – +32 (0) 87 53 90 18

Fermer Zoomer