Inschrijving

De inschrijving is strikt persoonlijk. Ze is geldig voor één enkele persoon.
Een deelnemer wordt als geldig ingeschreven beschouwd wanneer enerzijds zijn ingevulde en gehandtekende inschrijvingsformulier is ontvangen en anderzijds zijn betaling werd ontvangen door de organisator.
De betaling voor uw deelname dient ons uiterlijk te bereiken 2 weken volgende op uw inschrijving.  Zonder betaling binnen de 14 dagen zal uw reservatie geannuleerd worden.
Nadat U aan deze voorwaarden heeft voldaan zult U geldig zijn ingeschreven en ontvangt U een bevestiging en de praktische details via mail, ongeveer 2 weken voor het evenement.
Het inschrijvingsformulier is geldig voor één motor !
Indien u 2 motoren wenst in te schrijven : deze machines dienen dan verplicht van een verschillende categorie te zijn (bouwjaar, cilinderinhoud, vermogen) en dan dient u een tweede formulier in te vullen en tevens het inschrijvingsbedrag te voldoen voor elke motor.

In het geval om redenen van overmacht (onweer, onvoorziene omstandigheden, incident op de piste, …) één of meerdere sessies of zelfs het hele evenement geannuleerd dienen te worden, verbinden de deelnemers er zich toe om geen enkele tegemoetkoming of terugbetaling van de organisator te eisen.

Annulatie

In geval van annulering uwentwege :

  • tot 60 dagen voor het evenement, zal uw inschrijvingsgeld minus 10% onkosten worden teruggestort;
  • tussen 60 en 30 dagen voor het evenement, zal uw inschrijvingsgeld minus 50% onkosten worden teruggestort;
  • minder dan 30 dagen voor het evenement zal GEEN ENKELE terugbetaling geschieden.

De organisator behoudt zich het recht voor om een evenement door noodzaak te annuleren tot 20 dagen vóór de voorziene datum. 

Uitrusting

Elke deelnemer dient zich verplicht uit te rusten met een volledig lederen pak (2-delig met gesloten ritssluiting toegestaan), een integraalhelm die aan de huidige normen voldoet (ECE2205 of FIM norm), lederen laarzen en dito handschoenen.
De “CROMWELL” en “BOL” helmen zijn niet toegelaten. Het dragen van een rugprotector is sterk aangeraden.
Een technische keuring zal uitgevoerd worden op alle machines.  Hierbij zullen het bouwjaar alsmede de uitrusting van de piloot gecontroleerd worden.

Vergunning

Zie HIER

Fermer Zoomer