Bikers' classics Wedstrijden

EUROPEAN ENDURANCE CLASSIC CUP

Het objectief van de FIM Europe Endurance Classic Cup (EEC) is alle Europese classic racemotoren toe te laten, gebouwd tot en met december 1989, om samen in een heuse Europese Classic Endurance categorie te rijden en fans van over de hele wereld te verzamelen in een enthousiaste gemeenschap op grote evenementen doordrongen van die typische sfeer van classic enduranceraces. 

Reglement & Inschrijving

PROCLASSIC

Het PROCLASSIC Kampioenschap werd in 1999 opgericht door Philippe FREON en biedt aan de liefhebbers van classic motoren de kans om hun passie te beleven op circuit. De motoren zijn prestigieuze machines die terugblikken op het Wereldkampioenschap Superbike sinds het ontstaan in de jaren 2002-2003. Dat kampioenschap vindt vaak plaats op de mooiste circuits zoals Le Mans, Spa-Francorchamps, Le Castellet, Navarra, …

Reglement & Inschrijving 

IG – KÖNIGSKLASSE

De IG-Königsklasse werd opgericht in 1997 om de oude 2-takt GP machines en andere 2-takt racemotoren een mogelijkheid te bieden om te racen. De verschillende categorieën laten de liefhebbers toe om zich uit te leven met hun racemotoren. Voor de 2020  (ou 2021 ?) editie van de Bikers’Classics zal de IG-Königsklasse aansluiten bij de Franse KlassGP om het publiek een grid vol van deze echte racemotoren aan te bieden.

Reglement & Inschrijving

CAMATHIAS CUP

Volgt

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer